Lisa klapt uit de school over niet-uitgezonden schandaal: ‘Ik was zo naïef om erin mee te gaan’

Lisa onthult dat ze een belangrijke les heeft geleerd tijdens haar Love Island-avontuur. 


Love Islands Lisa en Giuliano als koppel: het leek een match made in heaven. Helaas bleek hun romance van korte duur. Zo dumpte Giuliano Lisa voor Feline, een gebeurtenis die de tongen losmaakte. Lisa onthult nu echter dat er een veel groter schandaal heeft plaatsgevonden in de villa, maar dat de programmamakers dit uiteindelijk niet uitzonden.

Q&A

Lisa besloot gisteren een Q&A te houden via haar Instagram Stories. Al snel blijkt dat haar followers niet bang zijn om brutale vragen te stellen. Zo krijgt Lisa onder meer de vraag: “Hebben mensen sex gehad in de villa?” Lisa besluit deze vraag aan te grijpen om te onthullen dat ze sex had met Giuliano.

“Er was één iemand zelfverzekerd genoeg om condooms mee te nemen naar de villa”, vertelt Lisa in haar Instagram Stories. “Ik was zo naïef om erin mee te gaan. Het was van allebei de kanten wel gewild, maar het was zeker een les voor mij.”

Laten vallen 

“Ik moet mezelf niet te snel laten meeslepen door mooie woorden, want de dag erna heeft hij mij volledig laten vallen.” Lisa doelt met deze uitspraak op het feit dat Giuliano hun romance beëindigde voor Islander Feline.

Lisa heeft zich gelukkig niet lang eenzaam hoeven voelen, want het lijkt erop dat er iets bloeit tussen haar en Filip. Nadat de twee de Love Island-villa moesten verlaten, kregen ze het erg gezellig met elkaar.

Zo deelde Lisa in Love Island Aftersun dat de twee dichter naar elkaar gegroeid zijn. “We zitten hier nu al een paar dagen samen en we praten nu op een andere manier tegen elkaar dan in de villa. Het is veel losser en veel spontaner.”

Bron: Instagram Lisa | Beeld: RTL

Laatste nieuws