Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Gaby Blaaser post sexy zomerkiekje

Gaby Blaaser genoot overduidelijk van de laatste zomerse dag.

Gaby Blaaser

Net als vele anderen bracht ook Gaby Blaaser gisteren de laatste zomerse dag aan het water door. De actrice genoot met volle teugen van het zonnetje en ging dan ook samen met haar vader varen op de Vinkeveense Plassen.

Zomer

Tot groot verdriet van zonliefhebbers brak gisteren dan die laatste zomerse dag aan. Velen besloten deze dag dan ook door te brengen aan water. Zo ook Gaby. Enne, dat deed ze niet in een lange broek met T-shirt.

Waar Gaby zich nog weleens in een panterprint-item hulde, heeft ze deze print nu ingeruild. De voormalig Bachelorette straalt in een sexy badpak met een heuse zebraprint. En wij kunnen alleen maar zeggen: looking good, Gaby!

“Ik hou van deze zonnige week”, schreef de influencer in de caption op Instagram. Leuk detail: niemand minder dan haar vader, Denis Blaaser, schoot deze foto.

Underboob

Dat Gaby niet vies is van een beetje bloot, moge duidelijk zijn. Zo bracht de actrice onlangs nog een ode aan de underboob, en vertelde ze eerder al in een interview met Grazia dat ze dol is op sexy foto’s.

“Ik vind de sexy versie van mezelf de allerleukste, dus ik ben heel hard gaan trainen en me hierop gaan focussen.”

De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice vindt daarnaast dat we met z’n allen soms veel te preuts zijn. “Ik neem mezelf niet zo serieus en vind het enig om een foto te maken in een geel sportpakje met een banaan. En als dan toevallig ook nog mijn tepel hard is, denk ik: top, die gaan we posten. Dat heb ik echt niet vooraf bedacht, zo’n foto is meestal snel gemaakt, mijn vriendinnen helpen me daarbij.”

Misschien ook voor jou:
Gaby Blaaser herenigd met ex-geliefde Jim Bakkum
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram