De Bachelorette's Jordy haalt hard uit naar Gaby Blaaser

Bol.com reageert op hilarische manier op rel rondom De Bachelorette's Gaby Blaaser

De Bachelorette heeft vooral ná het programma veel losgemaakt. Zo klappen de mannelijke vrijgezellen behoorlijk uit de school en krijgt Gaby Blaaser het behoorlijk te verduren. Zo Voor Bol.com het ideale moment om hier op een grappige manier op in te spelen.
Gaby Blaaser

Het einde van het Bachelorette avontuur van Gaby Blaaser verliep niet helemaal zoals verwacht. Zo bleek in de reünie-aflevering dat de liefde al snel over was tussen Gaby en Joey. Daarbij was het niet finalist Niek die een tweede kans kreeg, maar Jordy die er met een beloofde date vandoor ging.

Toch leek ook deze romance van korte duur. Gaby zou het namelijk wel heel gezellig hebben met autocoureur Bas Schothorst. Iets wat bij Jordy weer in het verkeerde keelgat schoot.

Facebook

Kortom, De Bachelorette had allesbehalve een happy end en dat is ook Bol.com niet ontgaan. Via Facebook reageren zij nu op een hilarische manier op het liefdesavontuur van Gaby.

Zo plaatst het bedrijf een post van de film Bachelorette, waar ze een hilarische tekst bij hebben gezet. Zo staat er in de foto ook een review van Gaby met de tekst: "Minder leuk dan in het echt." Ook staat er in het bericht de tekst: "Kan geen roos meer zien." Aha!

Veel followers kunnen de grap waarderen en wordt dan ook massaal gereageerd onder de post. Zo reageert iemand met: "Briljante post". Een ander grapt met de woorden: "Ik heb een roos nodig..."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7030dea1969', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });