Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anouk deelt sneer uit naar BN'ers die tégen corona-maatregelen zijn

De zangeres deelt op Instagram Stories haar duidelijke mening.

Anouk

BN'ers als Famke Louise, Bizzey en Tim Douwsma besloten gisteren de campagne #ikdoenietmeermee op Instagram te promoten. Met deze campagne maken deze BN'ers duidelijk dat zij tegen de coronamaatregelen zijn. Zangeres Anouk is het hier absoluut niet mee eens en plaatst op Instagram Stories een tegengeluid.

#ikdoewelmee

Anouk plaatst een foto waarop we haar gezicht bijna niet zien. Ze zit verstopt achter een mondkapje en veiligheidsbril. Dat is niet zonder reden, aangezien de zangeres kampt met heftige astma. Anouk valt in de risicogroep en wil hierom absoluut niet besmet raken met het coronavirus.

"Frie de piepol #ikdoewelmee", schrijft Anouk bij de foto.

Niet de enige

Anouk blijkt niet de enige BN'er die van zich laat horen op Instagram. Ook presentatrice Britt Dekker deelde een bijzonder bericht met haar honderdduizenden Instagram-volgers. Ze plaatste een foto van haar moeder, die op de IC-afdeling in het ziekenhuis werkt.

“Ik voel me verplicht er iets over te zeggen. Dit is mijn moeder afgelopen Pasen op de IC. Iets wat ik haar en alle IC-collega’s in ons land nooit meer gun. Zij zijn degenen die voor familieleden via FaceTime de laatste woorden moesten doorgeven aan hun naasten die elk moment konden overlijden. Helemaal alleen. Keiharde werkers die bijna niet meer thuis waren om alle patiënten zo goed mogelijk te verzorgen en op te vangen. Maak je eigen keuzes maar ik hoop dat jullie wel “mee blijven doen” om alle kwetsbare mensen om ons heen en alle mensen in de zorg te beschermen. #ikdoewelmee.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Hoi lieve lieve volgers. Velen van jullie zien bij artiesten waar jullie tegenop kijken de hashtag #ikdoenietmeermee voorbij komen. Aangezien jullie, mijn volgers, tot dezelfde doelgroep behoren voel ik me verplicht er iets over te zeggen. Dit is mijn moeder afgelopen Pasen op de IC. Iets wat ik haar en alle IC-collega’s in ons land nooit meer gun. Zij zijn degene die voor familieleden via FaceTime de laatste woorden moesten doorgeven aan hun naasten (ouders,broers,zussen,geliefde,beste vrienden) die elk moment konden overlijden. Helemaal alleen. Keiharde werkers die bijna niet meer thuis waren om alle patiënten zo goed mogelijk te verzorgen en op te vangen. Maak je eigen keuzes maar ik hoop dat jullie wel “ mee blijven doen “ om alle kwetsbare mensen om ons heen en alle mensen in de zorg te beschermen. #ikdoewelmee

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Misschien ook voor jou:
Wedding bells: Anouk vraagt vriend ten huwelijk!
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram