Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Selling Sunset's Davina er vroeger uit

Op dit kiekje uit 2013 ziet Davina er behoorlijk anders uit.

Davina Potratz

Selling Sunset's Davina Potratz plaatst het ene na het andere perfecte kiekje op Instagram, maar hoe zag Davina er vroeger eigenlijk uit? Spoiler alert: een tikkeltje anders.

Foto

Een foto uit 2013 verraadt dat Davina vroeger iets minder glamorous door het leven paradeerde. Op de foto is absoluut geen sprake van een full glam en ook droeg de actrice voor zover te zien is iets minder extravagante outfits dan hedendaags.

Davina

In Selling Sunset draait het allemaal om The Oppenheim Group, waar Maya, Amanza, Mary, Christina, Davina, Heather, Chrishell en hun bazen, de tweeling Jason en Brett Openheim, iedere dag in de weer zijn met het verkopen van extravagante villa’s in Hollywood.

Davina wordt in de serie bestempeld als de cold real estate queen, die vaak onaardig en een tikkeltje bitchy uit de hoek kan komen. Iets wat ze zelf erg jammer vindt. "Ik ben heel lief, grappig en aardig voor mensen. Ik denk dat je daar helemaal niet veel van ziet. Je krijgt ook niet de volledige context van een gesprek in de show te zien", vertelde ze onlangs aan Cosmopolitan UK.

Momenteel staan er drie seizoenen op Netflix en het vierde seizoen komt eraan. Wanneer deze te bingewatchen is, blijft nog even een verrassing.

To be continued!

Misschien ook voor jou:
Dít Selling Sunset-castlid verlaat de show in seizoen vier
Showbizz
  • Selling Sunset