De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Niemand minder dan Fajah Lourens siert de cover van de nieuwste Grazia!
Fajah Lourens

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Fajah Lourens siert de cover.

Deze week:

*Fajah Lourens vertelt openhartig over haar gebrek aan sportmotivatie tijdens de coronatijd. Ook doet de actrice een boekje open over hypnose en een gezonde mindset. Want je hele leven lang diëten? Dat is niet haar ambitie.
*Glow, like J.Lo! Ja, het is binnenkort echt mogelijk. Jennifer Lopez lanceert een heuse beautylijn en wij kunnen niet wachten.
*Selling Sunset: we kunnen er echt geen genoeg van krijgen. Want wat springt er nog méér in het oog dan de kapitale huizen die ze verkopen? Juist ja, de high heels waar de dames op rond paraderen.
*We zien actrice Elise Schaap ook in het tweede seizoen van de populaire serie Undercover. De grote vraag is: heeft Elise in het echte leven ook wel eens iets crimineels gedaan?
*Amber Brantsen is openhartig over haar eetstoornis. De NOS-presentatrice probeert met haar verhaal een taboe te doorbreken.
*Voetprintariër: anno 2020 is het een begrip. Denk je goed bezig te zijn omdat je dat stukje vlees skipt, krijg je commentaar dat je wél het vliegtuig pakt. Is het dan nooit goed? Jawel, wél als je als voetprintariër wordt.
*Enya heeft het downsyndroom, maar timmert lekker aan de weg als influencer.
*Mishandeling in de turnwereld: 'Hij sleurde me met mijn haren over de grond en smeet me tegen de muur.'
*Het aankomend herfstseizoen hijsen we ons in jumpsuits. Geen zin om 's ochtends lang na te denken over een outfit? Jumpsuit to the rescue! Enne, voor de thuiswerkers onder ons: we zien dit seizoen veel items in zachte stoffen en losse pasvormen. Dan kan die versleten joggingbroek eindelijk de deur uit.
*Wake-up call: 'Door mijn eigen dommigheid heb ik op m'n 28e een kunstgebit.'
*De laatste keer: 'Mijn rokje gleed over m'n billen en hij zette me op zijn bureau.'

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Fajah Lourens siert de cover!
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7419506018d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });