Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: deze series en films mag je deze week niet missen

Nog geen idee wat je vandaag wilt kijken? Grazia tipt een paar films en series.

Series en films

Zie jij een avondje – of dagje – bingewatchen wel zitten, maar weet je nog niet wat je wilt kijken? Grazia tipt de spannendste films tot de leukste series. Pak de popcorn er maar meteen bij!

Love Island: Het Thuisfront

Het tweede seizoen van Love Island is nog maar net van start gegaan, maar wij krijgen nu al geen genoeg meer van het datingprogramma. Herkenbaar? Dan kun je je hart ophalen met het nieuwe seizoen van Love Island: Het Thuisfront.

Vanaf 5 september te zien op Videoland.

Summer de Snoo: Picture Perfect

Onlangs maakte Videoland bekend dat het elfjarige topmodel Summer de Snoo haar eigen documentaire krijgt. Binnenkort is het dan zover en staat deze docu op Videoland. Summer is niet zomaar een model. Het meisje is ook nog eens hoogbegaafd én voetbalt op redelijk hoog niveau. Het model wil met haar eigen documentaire graag een kijkje geven in haar leven.

Vanaf 8 september is Summer de Snoo: Picture Perfect te zien op Videoland.

Away

Netflix blijft maar met original-series komen. Sinds vandaag staat de original-serie Away op Netflix. De serie gaat over de Amerikaanse astronaut Emma Green (Hilary Swank) die zich voorbereidt op haar eerste missie naar Mars waar ze leidinggeeft aan een internationale crew. Een zware beslissing, want thuis loopt alles niet op rolletjes. Zo blijkt dat haar man (Josh Charles) en tienerdochter (Talitha Bateman) haar harder nodig hebben dan ooit…

Away staat nu op Netflix.

Mulan

De première van Mulan werd door het coronavirus meermaals uitgesteld, Disney kondigde daarom aan dat de langverwachte film op Disney+ komt te staan. Vanaf vandaag is de film dan eindelijk op de streamingdienst te bekijken. Maar daar betaal je als abonnee wel zo’n €22 voor.

Wie liever niet extra geld voor de film betaald, moet nog even wachten. De film is over drie maanden gratis te bekijken – als je tenminste een abonnement hebt op Disney+, maar dan moet je wel even geduld hebben tot 4 december.

Antebellum 

De producenten van Get Out en US zetten met deze films meesterwerken neer met een urgente boodschap. De makers lijken dit dunnetjes over te doen met hun nieuwste film Antebellum, een angstaanjagende horrorfilm die het verhaal van schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe) vertelt. Veronica zit vast in een gruwelijke werkelijkheid. De schrijfster moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en zo het mysterie ontraadselen.

Antebellum is een urgente film die gaat over het slavernijverleden van Amerika en female empowerment. De film werd gemaakt naar aanleiding van de dood van de Afro-Amerikaanse tiener Trayvon Martin in 2012.

Antebellum is vanaf 10 september te zien op het witte doek, maar draait in menig bioscoop al als voorpremière.

Misschien ook voor jou:
Hoe leuk! Chantal Janzen komt met eigen serie
Lifestyle
  • Disney+