Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Love Island-kandidaat stapt plotseling uit het programma

Kijkers verbazen zich over het plotselinge vertrek van de Islander.

Love Island

In de vierde aflevering van Love Island vond een bijzonder moment plaats. Alexandra, die in de derde aflevering haar intrede in de villa maakte, pakte in aflevering vier plotseling haar koffers weer in. Waarom? Dat vragen kijkers zich ook af...

Alexandra

Motorchick Alexandra maakte een grote indruk in de villa. De good looking blondine geeft in haar intro aan dat zij voor niets en niemand bang is. Ze koos dan ook de 'bezette' Giuliano als eerste date. Tot grote frustratie van Lisa – die een koppel vormt met Giuliano.

Echter, het liefdesavontuur van Alexandra was maar van korte duur. Ze pakte namelijk tijdens de vierde aflevering plotseling haar biezen. Zelfs een afscheid met haar mede-Islanders kwam niet in beeld. Hmmm...

Reden

Voice-over Sander Lantinga legt uit dat Alexandra niet zomaar vertrokken is. Hij geeft aan dat de deelneemster de villa verliet vanwege persoonlijke omstandigheden.

"En die respecteren we natuurlijk. Altijd. Het ga je goed, Alexandra", vertelt Sander.

Op Instagram blijft het stil vanuit Alexandra's kant. De blondine deelt op haar Instagram Stories enkel een korte video waarin te zien is dat ze in het vliegtuig naar huis zit. We wish you the best, Alexandra!

Dit bericht bekijken op Instagram

♥️

Een bericht gedeeld door Alexandra Blanckaert (@alexxandra_bb) op

Misschien ook voor jou:
Kijkers Love Island in shock: 'Wat een afknapper...'
Showbizz
  • Love Island, Instagram