Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh oh: is de vriendschap tussen Meghan Markle en bff Jessica Mulroney voorbij?

Het lijkt erop dat Meghan afstand neemt van haar voormalig bestie.

Meghan Markle

Meghan Markle en styliste Jessica Mulroney waren ooit onafscheidelijk. Het lijkt er echter op dat het contact tussen de bff’s steeds minder wordt. Is hun vriendschap dan toch echt verleden tijd?

Vriendschap

Jessica en Meghan waren lange tijd onafscheidelijk. Niet zo gek dat Jessica dan ook te gast was tijdens de royal wedding van Meghan en Harry in 2018, haar zoons waren zelfs de page boys. Toch zou de vriendschap tussen de twee naar verluidt drastisch zijn veranderd.

Jessica kwam onlangs namelijk behoorlijk onder vuur te liggen, omdat ze zich niet openlijk uit zou spreken tegen racisme. Iets wat Meghan niet in de koude kleren ging zitten.

Volgens een insider was Meghan not amused met Jessica’s acties. “Ze zegt dat Jessica absoluut geen racist is, maar vindt de manier waarop ze gehandeld heeft hartverscheurend.” Een andere source vertelde Us Weekly dat dit de spreekwoordelijke druppel zou zijn die de emmer deed overlopen. “Meghan beschouwt hun vriendschap nu als verleden tijd.” Aiii.

Throwback-foto

Maar dat is nog niet alles. Op 27 augustus plaatste Jessica een throwback-foto van Meghan tijdens haar bruiloft. Op deze foto was de voormalig hertogin van Sussex samen met Jessica’s zoontje te zien. De styliste had de foto echter vrij snel verwijderd.

Media speculeren nu volop dat Meghan of team Sussex aan Jessica vroeg om de foto van Instagram af te halen. Dit omdat Meghan wat meer afstand van haar bff zou willen nemen.

“Meghan kan op dit moment niet publiekelijk met haar gezien worden, maar het zou als een verrassing komen als ze niet weer contact opneemt, omdat Jess heel veel weet”, deelde een source met The Sun.

Het zou natuurlijk ook kunnen dat Jessica zich bedacht en de foto zonder reden van Instagram verwijderde. To be continued…

Dit bericht bekijken op Instagram

Proud friend. Proud mom.

Een bericht gedeeld door Jess Mulroney (@jessicamulroney) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Capri Nights 🇮🇹 #MJxItaly

Een bericht gedeeld door Jess Mulroney (@jessicamulroney) op

Misschien ook voor jou:
Meghan Markle gespot in 'goedkope' populaire broek
Showbizz
  • Us Weekly, Marie Claire
  • BrunoPress