Prins Harry en Meghan Markle zorgen met biografie voor familievête

Er komen opnieuw opmerkelijke onthullingen naar buiten.

Prins Harry en Meghan Markle zullen nooit meer lid worden van de royal family, nu de biografie Meghan and Harry: The Real Story hun breuk en geheime relatie heeft blootgelegd, zo melden verschillende bronnen.

Definitief

Volgens de bronnen zou het paar elke kans op het creëren van een nieuwe positie met de hulp van de koningin en senior royals hebben verspild. Dit komt door de onthullingen die worden gedaan in de biografie van Meghan en Harry.

De onthullingen zullen ook schade toebrengen aan de inspanningen om hun kloof met Harry's broer William en schoonzus Kate Middleton te herstellen, zo wordt gevreesd.

Een andere bron vertelt dat er nog niks concreets is besproken, maar dat het er niet op lijkt dat er nog een manier is om terug te gaan. "Sommige familiekwesties die zeer privé zijn, zijn nu uitgezonden in het openbaar, schijnbaar met hun zegen. Dat zal kwetsend zijn."

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle stappen opnieuw naar de rechter

Relatie

In de biografie wordt onder andere duidelijk dat Harry zich beledigd voelde door zijn broer vanwege het advies om zijn relatie met Meghan niet te overhaasten en genoeg tijd moet nemen om 'dit meisje' te leren kennen.

Vooral de woorden 'dit meisje' zouden bij hem in het verkeerde keelgat zijn geschoten, zo stellen de Britse royaltywatchers Omid Scobie en Carolyn Durand in hun boek waarvan The Times and The Sunday Times al fragmenten hebben gepubliceerd.

Het boek beweert ook dat het stel zich geïsoleerd voelden in het paleis. Zo vonden ze dat ze maar weinig mensen konden vertrouwen en voelden ze zich niet gesteund. Een senior royal zou naar haar verwezen hebben als 'Harry’s showgirl', en een ander zou weer beweerd hebben dat Meghan veel problemen met zich meebracht.

Bron: The Daily Mail UK I Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws