doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Beste vriendin Meghan Markle onder vuur

Haar uitspraken liggen momenteel onder een vergrootglas.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Beste vriendin Meghan Markle onder vuur

De bff van Meghan Markle, Jessica Mulroney, ligt du moment behoorlijk onder vuur. En dat kan haar zomaar eens haar jarenlange vriendschap met de voormalige royal kosten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Racisme

De presentatrice en styliste is onder vuur te komen liggen, nadat ze op een opmerkelijke manier op blogster Sasha Exeter reageerde.

De influencer riep andere bekende Canadezen met een groot bereik op om zich openlijk uit te spreken tegen racisme. Daarbij liet ze ook weten teleurgesteld te zijn in Jessica, die regelmatig goede doelen in de spotlights zet, maar nu niet van zich liet horen.

Lees ook: Meghan Markle verbreekt stilzwijgen in krachtige video

Bedreigingen

Jessica kon de 'feedback' allesbehalve waarderen en besloot volop in de aanval te gaan. Niet alleen zou ze hebben gedreigd een rechtszaak tegen de influencer aan te spannen, ook zou ze gedreigd hebben bedrijven te waarschuwen om geen samenwerkingen met Sasha aan te gaan.

Zo schreef ze Sasha naar verluidt het volgende: "Ik heb met bedrijven gesproken over hoe oneerlijk je mij behandeld. Je denkt dat jouw stem er toe doet."

Sasha besloot vervolgens openlijk te reageren met de woorden: “Ik zal haar geen racist noemen maar ze is zich heel bewust van de voordelen die haar lichte huidskleur met zich meebrengen.”

Reactie Meghan

Niet lang daarna werd Jessica ook door anderen op haar plek gezet en besloot het bedrijf achter Jessica's tv-show I Do, Redo de samenwerking te eindigen. “De uitlatingen van een van onze presentatrices stroken niet met onze waarden rond diversiteit en gelijkheid."

Volgens een bron zou ook Meghan not amused zijn met Jessica's acties. "Ze zegt dat Jessica absoluut geen racist is, maar vindt de manier waarop ze gehandeld heeft hartverscheurend", aldus de bron.

Please read my statement. It is from my heart.

Een bericht gedeeld door Jess Mulroney (@jessicamulroney) op

Bron: Libelle, Daily Mail | Beeld: BSR, Instagram

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');