Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Janice Blok post make-uploze selfie

De vriendin van Donny Roelvink laat zien ook zonder alle opsmuk een beauty te zijn.

janice blok

Vaak zet Janice Blok, de vriendin van Donny Roelvink, zich volledig in de steigers qua make-up, maar op Instagram laat de business babe ook een andere kant van zichzelf zien.

Au naturel

Janice heeft er nooit een geheim van gemaakt niet vies te zijn van onder andere fillers en make-up, maar dat betekent niet dat ze altijd zin heeft om er opgedoft uit te zien. Op Instagram showt de zangeres namelijk ook een eerlijke foto van zichzelf, waarbij er van opsmuk geen sprake is en ze dus au naturel te zien is. En dat ziet er prachtig uit!

“Het is geweldig hoe mensen kunnen veranderen in slechts 30 minuten. Wees gewoon jezelf. Degene die jij wil zijn en waar jij je beste bij voelt. Maakt niet uit wat iemand ook zegt." En zo is het maar net!

Groot nieuws

Janice en Donny maakten vorige week overigens groot nieuws bekend. De twee gaan namelijk samenwonen. In een bericht op Instagram Stories deelde Janice dat Donny haar heeft overgehaald om van Rotterdam naar hem in Amsterdam te verhuizen. "Ik ga gewoon. Ik ga het gewoon doen. Hij heeft me overgehaald. We gaan naar Amsterdam verhuizen."

Wel zullen de twee eerst nog even het geschikte huis moeten vinden. En laat dat in onze hoofdstad nou niet heel makkelijk zijn...

Bekijk hier de foto van Janice.

Misschien ook voor jou:
Vriendin Donny Roelvink in tranen na heftige gebeurtenis
Showbizz
  • Love & Reality, Shownieuws
  • Brunopress