Donny Roelvink laat opnieuw aan zichzelf sleutelen

En dit is waarom.

Donny Roelvink heeft aan zijn neus laten sleutelen. De realityster is naar Istanbul afgereisd voor een neusoperatie. Hij deelde dit nieuws op zijn Instagram Stories, waarna hij op veel reacties kon rekenen. Hij reageert nu op alle ophef.

Filmpje

Kort na de operatie deelde Donny een filmpje op zijn Instagram Stories waarin hij het resultaat liet zien. "Het zit erop hoor jongens. Kijk even hey, wat een topneus", aldus Donny vanuit zijn ziekenhuisbed.

In een ander filmpje vertelde hij dat hij samen met zijn moeder in Istanbul is. Vervolgens werd Donny na één nacht in het ziekenhuis ontslagen. "En nu gaan we weer het mooie Istanbul in", vertelde hij toen in het filmpje.

Lees ook: Vriendin Donny Roelvink in tranen na heftige gebeurtenis

Media

Echter is Donny niet blij met de manier waarop zijn operatie in de media is verschenen en vertelt dan ook de echte reden van deze operatie. "Tijdens de voorbereidingen van Boxing Influencers heb ik heel veel klappen op mijn neus gehad, waarna mijn kraakbeen scheef is gaan staan."

Hierdoor heeft de realityster poliepen in zijn neus gekregen waardoor hij slecht kon ademen. Hij sluit zijn verhaal af met dat hij zich heeft zich laten behandelen in Turkije, omdat ze hier naar zijn eigen zeggen gespecialiseerd zijn op het gebied van neuscorrecties.

Bekijk *HIER* de Instagram Stories van Donny.

Bron: RTL Boulevard, Instagram I Beeld: BSR

Laatste nieuws