Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Exclusief! A-list bodyguard Simon Newton: ‘Daily Mail schreef dat ik de nieuwe vriend van Bella Hadid was’

De bodyguard vertelt hoe het was om voor Bella Hadid te werken.

Simon Newton met Bella Hadid

Bodyguard Simon Newton mocht maar liefst zeventien jaar lang celebs als Bella Hadid, Kendall Jenner en Rita Ora beschermen. Simon stopt met het werk als bodyguard om zich nu te richten op zijn Hollywood-carrière. Aan Grazia vertelt hij hoe het was om met deze A-listers samen te werken.

Bella Hadid

Simon had verschillende celebs als cliënten, een van die A-listers was Bella Hadid. “Bijna vier jaar begeleidde ik Bella Hadid elke keer als ze in Londen was. Het klikte en omdat zij veel reist, ziet ze graag vaste gezichten onderweg.”

“Hoe ze is? Oprecht heel aardig. Soms droegen we kleding in dezelfde stijl. Dat zag ze altijd en dat vond ze grappig, alsof we het hadden afgesproken. Bella lacht meer dan mensen denken en is altijd respectvol.”

Vriend van Bella

De bodyguard deelt dat het werk dat hij deed soms best intiem was. “Als we uit een venue lopen en er staan fotografen, zie je echt niets door de flitslichten. Celebrities weten dus niet waar de auto staat. Ik wel, want ik heb die auto daar neer laten zetten. Daarom zie je vaak bodyguards met hun arm om de cliënt.”

“Zo ook bij Bella, maar de Daily Mail maakte er groots van dat ik haar nieuwe vriend was.” Gelukkig kon deze rumour Bella niet veel schelen. “Zij haalde haar schouders erover op, maar ik vond het vervelend voor haar. Ze was zo jong, achttien toen ik voor haar begon te werken. En de hele wereld leest dan iets over je wat absoluut niet waar is.”

In de nieuwste Grazia vertelt Simon Newton uitgebreid over zijn tijd als bodyguard voor onder anderen Kendall en Kylie Jenner, Bella Hadid en Rita Ora. Koop de nieuwste Grazia *HIER*.

Dit bericht bekijken op Instagram

Cafe Royal, London 2016 🇬🇧

Een bericht gedeeld door S I M O N N E W T O N (@simon.newton) op

Dit bericht bekijken op Instagram

London 2015 🇬🇧

Een bericht gedeeld door S I M O N N E W T O N (@simon.newton) op

Misschien ook voor jou:
Verdrietige dag voor Bella en Gigi Hadid
Showbizz
  • Agnes Hofman
  • Simon Newton, Instagram