RTL geeft duidelijkheid over nieuw seizoen Temptation Island

We can't wait!
RTL geeft duidelijkheid over nieuw seizoen Temptation Island

Het vijfde seizoen van Temptation Island kwam vorige week zoals elk seizoen weer spectaculair ten einde. Maar fans van het guilty pleasure programma hebben sindsdien maar één vraag: wanneer kunnen we het nieuwe seizoen van Temptation Island weer bingewatchen?

Corona

Door de huidige maatregelen rondom het coronavirus leek een nieuw seizoen van Temptation Island voorlopig nog van de baan.

Toch liet een woordvoerder van RTL aan de Telegraaf weten, dat er wordt gekeken naar opties om zo snel mogelijk een nieuw seizoen op te nemen. ''Gezien de huidige versoepelingen onderzoekt RTL de mogelijkheden tot het opnemen van producties in het buitenland, waaronder Temptation Island'', aldus de woordvoerder.

Lees ook: Temptation Island-deelnemers in shock na dode in het resort

Onderzoek

Een belangrijke factor in het besluit om wel of geen nieuw seizoen van Temptation Island op te nemen ligt aan de mening en behoefte van de kijker, laat de woordvoerder weten. '

'De combinatie van de positieve reacties van kijkers en de huidige versoepelingen, geeft ons goede hoop dat een nieuwe Videoland-versie van Temptation Island binnenkort kan worden opgenomen. Het is nog onduidelijk wanneer en onder welke voorwaarden dat precies kan. Dat wordt nu grondig onderzocht.'' We hope so!

Hmm... We moeten dus nog heel even geduld hebben tot het zesde seizoen op de buis te zien is.

Bron: Love&Reality I Beeld: Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f709b92cb75f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });