YES! Jane the Virgin seizoen 5 komt naar Netflix

Love Island pakt het dit jaar nóg grootser aan

Elke zaterdag verschijnt er een extra nieuwe aflevering van de loveshow.
Love Island

Wooohoo, we hoeven nog maar even te wachten tot het nieuwe seizoen van Love Island NL van start gaat. Krijg jij als liefhebber van het programma geen genoeg van alle uitzendingen? Dan is er goed nieuws. Presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood trakteren je dit seizoen wekelijks op een extra aflevering van de nieuwe serie Love Island: Aftersun.

Love Island: Aftersun

In de vorige seizoenen van Love Island werden de kijkers elk weekend vermaakt met een samenvatting van de afgelopen week. Dit jaar pakken de makers van het realityprogramma het anders aan.

Viktor en Holly presenteren op zaterdagavond Love Island: Aftersun. Samen met de afvallers van de week praten de presentatoren je bij over het leven in het huis en blikken ze samen terug op dit grote avontuur. Daarnaast worden er flink wat juicy zaken besproken, zoals: wat vinden de afvallers van de nieuwe islanders die klaar staan om de villa te betreden?

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Love Island NL begint op 31 augustus op Videoland. Ondanks het coronavirus, werden de opnames van de serie toch doorgezet. Een woordvoerder van Love Island wist al eerder te vertellen: "Er wordt een protocol opgesteld op basis van wat op dit moment geldt in België en Nederland én de maatregelen in Spanje, het land van opname." Gelukkig, zo kunnen we tóch nog genieten van onze favo serie. Yay!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f760d5b2e421', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });