Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Charlotte Tilbury voegt wondermascara aan Pillow Talk-collectie toe

Yaaaass! De Pillow Talk Push Up Lashes! mascara belooft veel goeds.

Pillow Talk Push Up Lashes! mascara

Good news voor liefhebbers van de make-upproducten van Charlotte Tilbury, en dan met name voor de fans van de Pillow Talk-collectie. Charlotte Tilbury voegt namelijk een heuse wondermascara aan haar Pillow Talk-lijn toe. Dat willen we proberen.

Pillow Talk Push Up Lashes! mascara

De nieuwste toevoeging aan de Pillow Talk-collectie wordt niet voor niets een wondermascara genoemd. De Pillow Talk Push Up Lashes! mascara geeft onmiddellijk lengte en volume aan je lashes voor een 24-uurs lifteffect. Hello Bambi eyes!

De mascara heeft een innovatieve, elastische borstel waardoor je in een handomdraai die wimpers van je dromen creëert. Die wimperkruller heb je dus niet meer nodig! De superzwarte tint van het product weet het uiterlijk van de wimperwortels te verdikken en geef je een dubbel wimperlijneffect. Last but not least: de mascara geeft een intensiteit aan het oog, waardoor elke oogkleur eruit springt.

Binnenkort verkrijgbaar

Nieuwsgierig geworden? De Pillow Talk Push Up Lashes! mascara is vanaf 26 augustus verkrijgbaar op de website van Charlotte Tilburry. Je sleept het product voor €29 in de wacht.

Misschien ook voor jou:
Dít is de ultieme tip tegen het uitdrogen van mascara
Beauty
  • Charlotte Tilbury
  • Charlotte Tilbury