Grazia tipt: vijf beauty buys waar we een oogje op hebben

Leuk voor jezelf of als cadeautje.

Van lippenstift en mascara tot bronzer en serums; we worden altijd blij van mooie beauty producten. Herkenbaar? Deze mooimakers zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Maak jezelf, of iemand anders, blij met deze nieuwste beauty buys.

Line up

Gucci-fans opgelet: het Italiaanse modehuis breidt zijn beautycollectie uit met satijnzachte lippotloden en zwoele kohl eyeliners. Met de Gucci Lip contour pencil accentueer je je lippen voor die mega verleidelijke look.

€28

Hot hot hot

Stift je lippen warmroze, subtiel beige of juist vuurrood met de nieuwste Burning chilis-lipsticks. Met de acht kleuren uit de Rouge Volupté shine-collectie van YSL Beauté stift jij je lippen in de mooiste kleuren met een waanzinnig glanseffect.

€39

Benjamin Button-effect

Een wondermiddel in een flesje, zo kun je het serum van La Roche-Posay best noemen. Het bevat retinol en vitamine-B3 en belooft huidveroudering effectief tegen te gaan en je huid een prachtige glow te geven.

€39 (30 ml)

Charlotte knows best

Met de Super radiance resurfacing facial van Charlotte Tilbury hoef jij niet naar de spa, maar haal je de spa heel easy zelf in huis. Met deze 2-in-1 facial verfijn je je poriën, zuiver je je huid en het vermindert fijne lijntjes, acne en hyperpigmentatie. Wondermiddel!

€65

Even rieken

Spoot je stiekem al eens wat parfum van Not A Perfume in je woonkamer, zodat je huis de hele dag lekker ruikt? Snappen we. Daarom komt Juliette Has a Gun nu speciaal met een geur voor je interieur: Not a room spray.

€50 (200 ml, via Skins Cosmetics)

Laatste nieuws