doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Huh? Deze Netflix-serie leert je bingewatchen af

Winning Wednesday: 3x een NOTE Cosmétique Natural Make-Up Look-set t.w.v. €48,65

Doe mee en maak kans!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Winning Wednesday

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Deze week mogen we 3x een NOTE Cosmétique Natural Make-Up Look-set weggeven t.w.v. €48,65!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Spread beauty

NOTE Cosmétique heeft niet voor niets spread beauty als slogan. Het merk, dat in 2014 is opgericht, biedt make-up van superieure kwaliteit tegen guilt-free prijzen. Enne, guilt-free wordt ook doorvertaald naar de productie van hun make-up.

Zo test NOTE Cosmétique niet op dieren en bevatten de producten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Ook voldoet het merk aan de strenge normen wat betreft ingrediënten, processen en productie van Halal-producten. NOTE biedt dan ook een complete lijn Halal-gecertificeerde beauty.

Natural Make-Up Look 

Dat NOTE Cosmétique vegan en halal is, maakt ons nog enthousiaster over hun producten. We lichten onze favorites dan ook graag voor je uit:

NOTE Skin Perfecting Illuminator: met deze highlighter laat je je huid stralen. De satijnzachte formule hydrateert de huid meteen; ideaal dus voor een droge huid! Het product is makkelijk aan te brengen met de vingertoppen als basis voor make-up, maar ook zelfstandig te dragen of als highlighter boven make-up.

NOTE Precision Eyeliner: deze eyeliner is aan te brengen in een handomdraai en droogt snel. De eyeliner is bovendien dermatologisch getest en vrij van parabenen en geurstoffen.

NOTE Sculpt Master Mascara: met de Master Mascara voed je je wimpers met vitamine C en E én kun je je wimpers ook nog eens makkelijk modelleren. Het siliconen borsteltje heeft namelijk twee kanten. Met de ene kant creëer je een mooie textuur en met de andere kant krul je je wimpers.

NOTE Natural BB Lip Corrector: een goed lipproduct mag niet ontbreken in je beauty stash. De Shea Butter en Vitamine E in deze Lip Corrector hydrateren en voeden je lippen én laat ze voller ogen. Het product kan zelfstandig, in combinatie met lippotlood of bovenop een lippenstift aangebracht worden voor een shine.

Win, win, win

Ben je net zo enthousiast geworden over de NOTE beautyproducten als wij? Dan hebben we goed nieuws voor je. We mogen namelijk 3 Natural Make-Up Look-sets t.w.v. €48,65 weggeven. In elke set zit de NOTE Skin Perfecting Illuminator t.w.v. €13,90, de NOTE Precision Eyeliner t.w.v. €11,90, de NOTE Sculpt Master Mascara t.w.v. €12,90 en de NOTE Natural BB Lip Corrector t.w.v. €9,95.

Wil je kans maken op deze mooie set? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Niet gewonnen? Niet getreurd. De producten zijn nu te koop bij Kruidvat.

Winning Wednesday: 3x een NOTE Cosmétique Natural Make-Up Look-set t.w.v. €48,65

Doe mee en maak kans!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');

* Deze winactie loopt t/m 27 april. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.