doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: dochter Bibi Breijman groeit als kool

Wat is ze groot geworden!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zien: dochter Bibi Breijman groeit als kool

Bibi Breijman is supertrots op haar dochtertje Teddy en deelt maar al te graag kiekjes van haar op Instagram. En wat is ze groot geworden!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Foto

Bibi deelt op Instagram een kiekje samen met haar dochtertje Teddy waarop ze helemaal ready to go zijn voor een dagje aan het strand. "Klaar voor een dagje aan de kust. Rugzak om en gaan #stopismetgroeien", schrijft ze erbij. En we zijn het daar volledig mee eens, want wat is de kleine diva gegroeid!

Lees ook: Bibi Breijman onder vuur door pasgeboren baby

Tweede kindje

Een maand geleden liet Bibi in haar YouTube-kanaal weten graag nog een tweede kindje te willen met haar grote liefde Waylon, maar dat de heftige vorm van zwangerschapsmisselijkheid die ze bij de eerste zwangerschap had, haar ervan weerhoudt.

Daarom wil ze nog even wachten met een tweede zwangerschap. "Zelf ben ik heel bang dat ik het weer ga krijgen, ik ga er ook van uit dat ik het gewoon weer krijg", legde ze uit.

"Daarom wil ik het dit keer wel echt plannen. Dan kan ik ook aan mijn dochter uitleggen wat er aan de hand is. Zonder HG had ik misschien nu al wel een tweede zwangerschap achter de rug. Maar ik wacht nu nog even totdat ik het weer aan kan", aldus de brunette.

Bekijk hieronder de foto van Bibi met haar dochter Teddy.

Bron&Beeld: BSR, Instagram

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');