Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Flesje poppen: win een champagne party met De Bachelorette-deelnemer Niek

Heb jij zin in een avondje champagne nippen met Niek?

Niek

Ondanks het feit dat De Bachelorette's Niek het hart van Gaby Blaaser niet wist te veroveren, heeft hij wel een goede indruk achter gelaten bij de rest van Nederland. De hilarische uitspraken van De Bachelorette-deelnemer gaan nog steeds heel het internet over. En guess what, je kunt nu zelfs kans maken op een date met Niek.

Viral

Niek was een van de meest spraakmakende deelnemers van De Bachelorette. Na het programma ging Niek viral op social media door het welbekende knikje met zijn hoofd. We zagen het knikje regelmatig tijdens de rozenceremonie. Tot gróót vermaak van de kijkers.

Ook de uitspraak: "Lekker flesje poppen", is bij veel fans enorm blijven hangen. Met de uitspraak doelt Niek – uiteraard – op het poppen van een flesje champagne. En wat blijkt nu? Je kunt dit flesje binnenkort samen met Niek himself gaan poppen.

Date

VakantieVeilingen is de minste niet en regelt voor de echte Niek-fans een speciale veiling. De veilingsite biedt de mogelijkheid om samen met Niek, een flesje champi én een vriend of vriendin een avondje 'flesjes te poppen'. Hoe leuk is dat?

De date zal plaatsvinden in een restaurant in de omgeving Utrecht. Er worden 5x twee tickets geveild. Om mee te doen hoef je alleen maar je bieding uit te brengen op de site van VakantieVeilingen. Kun jij niet wachten om een avondje champagne te nippen met je favo deelnemer van The Bachelorette? Bied dan mee!

Misschien ook voor jou:
De Bachelorette-deelnemers halen uit naar Gaby Blaaser
Showbizz
  • Vakantieveilingen
  • De Bachelorette