Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Kim Kötter opnieuw zwanger

Kim Kötter en Jaap Reesema verwachten hun derde kindje: "Dit hadden we nooit verwacht."

Kim Kötter

Baby news! Kim Kötter is in verwachting van haar derde kindje samen met haar grote liefde Jaap Reesema. Dit leuke nieuws maakte de voormalig Miss Nederland bekend in een nieuwe YouTube-video die vanochtend online is gezet.

Zwanger

Kim maakt in een YouTube-video het heugelijke nieuws bekend opnieuw zwanger te zijn. Voor haar ouders en zoontjes Youp en Muck kwam dit nieuws als een big surprise, zo is te zien in de video. Ook deelt Kim beelden van de echo.

De presentatrice en haar grote liefde Jaap laten in de video weten dat de zwangerschap ook voor hen een verrassing is. "Het was echt een cadeautje, want met die andere twee was het via IVF ontstaan, maar deze is gewoon in de coronatijd in de buik gekomen", vertelt Kim trots.

Babybuik

Kim laat weten dat ze op dit moment dertien weken zwanger is en op 14 februari is uitgerekend. "Het lijkt allemaal gezond en de echo's zien er allemaal goed uit. Niemand in onze familie zag het aankomen", vertelt ze.

De presentatrice is erg blij dat ze het nieuws nu openbaar heeft gemaakt. "Ik kan nu eindelijk mijn buik laten gaan en die is al best wel dik", aldus Kim.

Misschien ook voor jou:
Kim Kötter: 'Ze heeft mij een behoorlijke streek geleverd'
Showbizz
  • BSR
  • YouTube