Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marieke Elsinga reageert op vragen over zwangerschap

aii..

Marieke Elsinga reageert op vragen over zwangerschap

Marieke Elsinga dacht een leuk kiekje op haar Instagram te plaatsen van zichzelf met haar kat, maar de followers van de presentatrice lieten zich over heel wat anders uit dan haar harige viervoeter.

Zwanger

Marieke schrijft onder haar Instagram post: "Hallo aan alle coole katten en kittens." Wanneer je reacties leest, kom je al gauw bij een lange discussie die begon met de vragen: "Marieke, je lijkt wel zwanger" en "Ben je zwanger?".

Marieke laat zich dan ook niet kennen en slaat terug. "Nee, pannenkoek. Dat is een vrouwenlijf met vormen!". Gelukkig kan ze ook op veel steun rekenen van haar followers.

Lees ook: Marieke Elsinga komt met een eigen kledinglijn

Reactie

Zo zijn "Wat een k*topmerking. Denk dat jij nooit aan de vrouw komt" en "Echt belachelijk deze opmerking. En heel vrouwonvriendelijk bovendien. Prachtige vrouw dit", enkele lieve opmerkingen die de presentatrice krijgt.

Maar één reactie van een volger wordt massaal gedeeld onder de post van de presentatrice en maakt daarmee een duidelijk statement.

"Je bent 75 kilo. Jezus, ik wou dat ik het woog! En dan gaan mensen serieus aan de hand van deze foto vragen of je zwanger bent! Zóóóó lelijk! Dan ben ik al een jaar non-stop zwanger, hahaha. Mensen kom op, zulke dingen vraag je niet!!!".

Bekijk hieronder de foto!

Hello all cool cats and kittens.

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Bron: Shownieuws I Beeld: BSR, Instagram