Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kötter: 'Ik heb samen met Leontine Borsato een potje gehuild'

De blondine hoopt op een hereniging.

Kim Kötter: 'Ik heb samen met Leontine Borsato een potje gehuild'

Toen in de media bekend werd gemaakt dat Marco Borsato een affaire heeft gehad met Iris de Hond tijdens zijn huwelijk met Leontine Borsato, was Leontine op een zonnige vakantie in Aruba met onder anderen Kim Kotter. De blondine vertelt nu over deze vakantie.

Hereniging

Leontine was, toen het nieuws naar buiten kwam over de vermeende affaire van haar man, met een groepje vriendinnen op het zonnige Aruba. Kim vertelt dat ze veel gelachen hebben op de vakantie, maar dat er ook wat af is gehuild.

Ze hoopt dan nog altijd dat het goed komt tussen Leontine en Marco. "Ik zag hen samen altijd als de koning en koningin van de Nederlandse showbizz. Ik hóóp dat ze elkaar weer gaan vinden."

Lees ook: Marco Borsato en Leontine herenigd

Liefde

Volgens Kim hebben Leontine en Marco nog heel veel liefde voor elkaar en dat zie je ook terug bij hun kinderen. "Voor het hele gezin is het superzwaar natuurlijk, ook voor Marco. Maar volgens mij gaan Marco en Leontine met heel veel respect met elkaar om, ook voor de kinderen, en dat is het allerbeste wat je kunt doen."

De blondine laat weten dat de vriendinnenclub één regel hanteert en dat is dat alles wat besproken wordt niet met anderen wordt gedeeld. Al moet je soms wel voorzichtig zijn in wat je allemaal vertelt, legt Kim uit.

"We zijn heel open en eerlijk tegen elkaar, dat vind ik wel bijzonder. Tegelijkertijd is de situatie heel precair, dus je moet heel voorzichtig zijn in wat je vraagt en zegt."

Bekijk hieronder een Instagram-post van Leontine in Aruba.

Bron: Weekend I Beeld: BSR, Instagram