Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kötter: 'Ze heeft mij een behoorlijke streek geleverd'

"Ik vond haar vrij dominant." 

Kim Kötter: 'Ze heeft mij een behoorlijke streek geleverd'

Kim Kötter krijgt in het YouTube-programma Expeditie Dilemma's een aantal lastige dilemma's van presentator JayJay Boske voorgeschoteld. Zo vertelt ze openhartig over de stroeve band die ze had met een medekandidate.

Iemand wegsturen

Kim krijgt het dilemma: "Je mag terug naar het begin van de Expeditie en je mag iemand wegsturen. Wie kies je?". Brutaal vraagt de presentatrice of ze er ook twee naar huis mag sturen en JayJay stemt daarmee in.

Lees ook: Dit gebeurt er dus bij een gelijkspel tijdens Expeditie Robinson

Payback

"Dan zou ik Mariana naar huis sturen, omdat zij mij uiteindelijk een behoorlijke streek heeft geleverd, dus payback time", legt de Expeditie-deelneemster uit. "En ik vond Shary-An vrij dominant."

Van JayJay moet Kim recht in de camera zeggen dat deze twee dames naar huis moeten en wat de reden daarvoor is. Als eerste vertelt ze waarom Mariana naar huis moet en daarna volgt Shary-An.

Onaardig

"Shary-An, deze boodschap is voor jou. Je bent toch niet heel aardig voor mij geweest," gooit de presentatrice op tafel. Kim kan het begrijpen als Shary-An hetzelfde over haar zal zeggen en biedt daarvoor haar excuses aan. Toch staat de blondine sterk achter haar keuze om de zangeres van het eiland te sturen.

Beeld: YouTube, Expeditie Robinson