doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan

Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan

Nog niks gepland deze week, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of filmtip.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
park plaza

Park Plaza Vondelpark te Amsterdam opent premium boutique hotel na volledige renovatie

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vier jij vakantie in eigen land en wil je er toch even tussenuit? Ga dan naar onze prachtige hoofdstad en boek daarbij je verblijf in het volledig gerenoveerde hotel Park Plaza Vondelpark in Amsterdam. Een boutique hotel dat een renovatie van ruim 10 miljoen euro heeft ondergaan.

Het hotel is een nieuw leven ingeblazen met een kleurrijk design, geïnspireerd door het Vondelpark en haar natuurlijke omgeving. Het nieuwe boutique hotel met 102 kamers is geïnspireerd op de natuur en de grote diversiteit aan vogels in en rondom het Vondelpark. Met oog voor design is ook de ingang van het hotel verplaatst, en bevindt zich nu pal tegenover het Vondelpark. Hierdoor ben je verzekerd van een korte wandeling naar het park, evenals naar de diverse boutique shops, musea en restaurants.

Park Plaza Vondelpark te Amsterdam biedt naast haar hotelkamers, een bekroond restaurant- en barconcept uit Londen, een gym, een privétuin voor gasten en twee aparte vergaderruimtes. Bijzonder is de aangelegen privétuin die voor de perfecte break out of pauze zorgt tijdens zonnige dagen.

Waar: Koningslaan 3, 1075 AA Amsterdam

Park Plaza Vondelpark

(Privé) dineren in een van Amsterdams fijnste Italiaanse restaurants

Na de heropening van TOZI heeft het restaurant iets unieks aan hun concept toegevoegd. Je kunt vanaf nu ook in privésetting op het terras van de Junior Suite van Park Plaza Vondelpark romantisch dineren of met een groep vrienden en familie eten. TOZI betekent in het Venetiaans dan ook 'een groepje vrienden'. De keuken van het restaurant is geïnspireerd door de eetcultuur uit de regio Veneto in Italië.

TOZI is dagelijks geopend voor delivery en take away. Voor de thuiskoks is er de TOZI Home Cooking Kit, waarbij je de signature dishes van TOZI thuis zelf kan bereiden. De ingrediënten, TOZI receptuur, en de TOZI playlist worden meegeleverd voor een Italiaanse ervaring bij de gasten thuis. Sinds 18 juni zijn de deuren van het restaurant weer geopend met een aangepaste kaart, waarbij gasten kunnen genieten van ‘het beste van TOZI’.

Waar: Koninginneweg 34, 1075 CZ Amsterdam
Tijd: Van maandag t/m woensdag van 16:00 tot 21:45, donderdag t/m zaterdag van 12:00 tot 15:00 en van 16:00 tot 22:00, zondag van 12:00 tot 15:00.

Nederlands grootste culturele anderhalvemeterterras: HEMtuin

Ben jij wel weer toe aan een festival? Dan hebben we goed nieuws voor je! Amsterdam heeft het grootste terrasfestival van Nederland geopend: HEMtuin. Het festival beschikt over heel veel ruimte met meerdere zalen, loodsen en tuinen om jou zo het optimale festivalgevoel te geven!

Tijdens dit festival kun je ook genieten van een lekker drankje van BOS Ice Tea. Tijdens het festival wordt er namelijk een nieuwe smaak gelanceerd: BOS Original, een verfrissende ice tea gebrouwen van rooibos in zijn puurste vorm. Dit is dan ook het favoriete zomerdrankje van 2020.

Waar: Hemkade 14-16, 1506 PR Zaandam
Tijd: Vrijdag van 16:00 tot 23:00, zaterdag en zondag van 12:00 tot 23:00

Dit bericht bekijken op Instagram

🎶 Frits brengt zijn meest gezellige DJ's! 🎶⁠⠀ ⁠⠀ Als er iemand weet hoe je de vrijdagmiddag moet vieren, is het Frits Friday wel! Kom langs met al je vrienden en geniet van een lekkere borrel in het warme zonnetje! ☀⁠⠀ ⁠⠀ 𝐋𝐢𝐧𝐞 𝐮𝐩 (a-z)⁠⠀ ⚡️ Casper Fok⁠⠀ ⚡️ Guilty⁠⠀ ⚡️ Reinders ⚡️ Sebastiaan Sleebos⁠⠀ ⁠⠀ ➡ Koop hier jouw tickets: link in bio.⁠⠀⁠⠀⁠⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ •⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ •⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ •⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ •⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ •⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ •⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ •⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ ⁠•⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ #hemtuinterrastival #zonnetje #mysticgarden #hemtuin #hembrugterrein #zaandam #zomersweer #zomer #zonnetje #amsterdam #coronaproof #terrastival #zomer #theater #muziek #vrijmibo #sunday #beers #lichtshow #museum #festivalexperience #festival #dagjeweg #vrienden⁠ #frits

Een bericht gedeeld door HEMtuin Terrastival (@hemtuin) op

Shop de leukste items in de Ibiza store van Oséree

Ga of ben jij deze zomer op Ibiza? Dan is een bezoekje aan de Ibiza store zeker de moeite waard. Het strandkledingmerk Oséree, dat in 2015 door vrienden Jannine Vinci en Isabella Cavallin is opgericht, opende onlangs de deuren van hun boetiek op een nieuwe locatie in het hart van de oude binnenstad van Ibiza. De store benadrukt de authentieke geest van dit legendarische hippie eiland.

Waar: Carrer de Josep Verdera 11
Tijd: De beachwear collecties, voor dames en meisjes, zijn beschikbaar in de winkel die geopend is van maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 14.30 en van 17.30 tot 21.00.

Ibiza store

NXT Museum

Alle musea liefhebbers opgelet! Het duurt nog even, maar zet 29 augustus alvast in je agenda! Dan openen namelijk de deuren van het Nxt Museum in Amsterdam. En dat gebeurt met de spectaculaire tentoonstelling Shifting Proximities. Met multizintuigelijke installaties wordt onderzocht hoe mensen op maatschappelijke en technologische veranderingen reageren. Kortom, een ervaring om nooit te vergeten.

Waar: Asterweg 22, Amsterdam

Stadscamping Raum

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Festival meets camping meets staycation: zo kun je stadscamping Raum het beste omschrijven. Er zijn kampvuursessies, een silent disco, maar je kunt er ook pub quizen, losgaan op het levensgrote Twisterspel, of een workshop volgen. Van kickboksen en bootcampen tot sterrenkijken. Zin om het rustiger aan te doen? Je kunt natuurlijk ook alleen even neerploffen op het terras en iets lekkers halen bij een van de vele foodtentjes. Reserveren voor de workshops vooraf is verplicht. Raumutrecht.nl

Breng een bezoekje aan het Scheepvaartmuseum

Van 3 t/m 9 augustus maakt het Scheepvaartmuseum in Amsterdam zich op voor een van de lekkerste weken ooit: dan organiseren sterrenchefs namelijk elke dag een uniek diner onder de glazen koepel op de binnenplaats van het museum. Dit allemaal onder de culinaire leiding van Thomas van Santvoort, chef van Restaurant Flicka. www.restaurant-flicka.nl/event

Vier vakantie bij... East Nomads

Zin in een toffe luxe zomervakantie, maar wil je niet naar het buitenland en zijn alle mooie campingplekken in Nederland bezet? Meet East Nomads. Een nieuwe camping in de Achterhoek speciaal voor luxe avonturiers. Say what? Ja, hier kun je midden in de natuur stijlvol overnachten in je eigen nomadentent of luxe hideaway met stylish bed, eigen sanitair en je kunt er nog een hot tube bijboeken ook. En ze hebben er ook nog allerlei toffe arrangementen die je kunt bijboeken. Als dat geen feestje wordt! Eastnomads.nl

Dit bericht bekijken op Instagram

Even helemaal weg zijn, kon nog nooit zo dichtbij. 🏕

Een bericht gedeeld door East Nomads (@east.nomads) op

Om te bingen... The Umbrella Academy

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is daar het tweede seizoen van The Umbrella Academy. In deze prettig gestoorde superheldenserie volg je een aantal jongeren die allerlei bijzondere krachten hebben. Hun mentor kwam in seizoen 1 te overlijden waarna ze hun eigen weg moesten vinden. Maar dat liep uit op een catostrofale ramp Nu op Netflix.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');