Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit oversized item is deze zomer terug van weggeweest

Trend du moment: oversized. Het begon een paar jaar geleden met boyfriend blazers en baggy broeken. Tegenwoordig kiezen we voor oversized shirts met als extra touch een kleurrijke print. Love it!

oversized shirt

De oversized T-shirts van tegenwoordig zijn niet alleen super comfy, maar ook nog eens modern en stijlvol. Dit komt doordat je steeds meer inspirerende en kleurrijke printjes op de shirts voorbij ziet komen. De onlangs gelanceerde oversized t-shirts van Marc Cain zijn daar een goed voorbeeld van.

Deze shirts zijn niet alleen super makkelijk te combineren, maar brengen ook nog een speciale boodschap met zich mee – oftewel: win, win.

Dragen

Maar hoe match en style je deze oversized shirts? Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een sportieve look door het oversized shirt te combineren met een track pants. Ben je meer van de classy look dan combineer je dit shirt met een kleurrijke pantalon.

Style tip: voor de ultieme zomer look draag je een oversized shirt als jurk en creëer je taille door middel van een leuke riem. Maak je outfit af met een paar leuke laarsjes and you are ready to go!

Dit bericht bekijken op Instagram

Monday morning fuel ☕️🌲🍂✨ happy new week! 😌

Een bericht gedeeld door Samira (@samiraradmehr) op

Misschien ook voor jou:
Trend alert: de oversized & puffy sleeve
Fashion
  • Marc Cain
  • BSR, Instagram