Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Khloé Kardashian onder vuur na conflict met designer

De Kardashian-telg zorgt voor veel ophef in de fashion business.

khloe kardashian

Khloé Kardashian ligt behoorlijk onder vuur. Want waar zuslief Kim Kardashian bevriend is met de grootste designers op aarde, ligt haar jongere zusje nu behoorlijk in de clinch met fashion designer Christian Cowan.

Uitgeleende jurk

De KarJenners doen niet graag aan clothing waste, maar geven hun items liever een tweede leven. Dit doen ze door hun enorme garderobes te verkopen via hun website Kardashian Kloset. Echter was ontwerper Christian Cowan not amused toen hij zijn uitgeleende jurk ineens op de website zag verschijnen.

“Waarom verkoop je mijn catwalkstuks die ik je uitleende door op je website, Khloé Kardashian?”, aldus de ontwerper van het jurkje op Twitter. Oops!

Kardashian Kloset

Ondanks dat de Kardashian-telg dus niks voor de jurk heeft neergelegd, weerhoudt dat de Kardashians er echter niet van om er flink wat winst op te maken. Zo staat de jurk, die nieuw voor €1700 over de toonbank gaat, op Kardashian Kloset voor €1130 te koop.

Ook zou dit niet de eerste keer zijn dat de Kardashians geleende of gekregen jurken doorverkopen op hun website. Volgens Mario Abad, fashion reporter bij PAPER Magazine, het blad dat viral ging met een naakte Kim op de cover, zouden de Kardashians dit trucje al veel vaker hebben toegepast.

"Als dit al gebeurt bij Christian Cowan, een geliefde ontwerper van celebs, beeld je dan maar is in hoe vaak het gebeurt met kleinere merken", aldus Mario.

Misschien ook voor jou:
Bron klapt uit de school over hereniging Khloé Kardashian en Tristan Thompson
Showbizz
  • HLN.be
  • BSR, Twitter