Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Bles deelt emotioneel bericht over dochtertje Jada

 "Vandaag is het een heel bijzondere dag!"

Chantal Bles deelt emotioneel bericht over dochtertje Jada

Een droom komt uit voor Chantal Bles en haar dochtertje Jada (3): ze gaan, in goede gezondheid, naar Disneyland. Op Instagram plaatst Chantal een mooi, emotioneel bericht.

Opluchting

De styliste deelt een video van een gecustomizede prinsessen-busje voor Jada, waarin ze met de familie naar Disney reizen. Chantal is opgelucht: haar driejarige dochter is kankervrij. Vorig jaar werd bij de peuter een tumor met uitzaaiingen ontdekt. "Vandaag is het een heel bijzondere dag! Een mijlpaal!"

Lees ook: Chantal Bles geeft volgers update dochtertje Jada

Droom

"Ruim een jaar geleden ging ik samen met Jada naar Disney. Uitgenodigd door Janine Kho. Een week na thuiskomst kwamen wij erachter dat Jada ernstig ziek was", schrijft Chantal onder het filmpje.

"Na ruim een jaar vechten maken we nu opnieuw een droom reis naar Disney... Samen met mijn lieve ouders, ons neefje en kleine Josh! Stichting Make a Wish wilde Jada haar droom werkelijkheid maken. Dat gaan we de aankomende dagen doen in een droom wereld vol met prinsessen in alle gezondheid! #durvendromen #samensterk". Wij wensen de familie een fantastische reis toe!

Bron: Instagram, Beeld: BSR