Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Bles openhartig over verschrikkelijke periode

Ze stond in overlevingsstand toen Jada ziek werd.

Chantal Bles openhartig over verschrikkelijke periode

Chantal Bles heeft een zware en moeilijke periode achter de rug. Vorig jaar ontdekten de artsen een tumor in het lichaam van haar tweejarige dochtertje Jada en dat nieuws sloeg in als een bom. In LINDA. vertelt ze openhartig over de duistere periode.

Ongeloof

Chantal herinnert de dag toen ze het verschrikkelijke nieuws te horen kreeg nog als de dag van gisteren. "Ik begon te huilen en te schreeuwen tegelijk: 'Nee! Dat kan niet, niet mijn kind!' Ik heb die arts zelfs geslagen, heel erg. Maar ik was zo in paniek, mijn lichaam begon te shaken, niet normaal, alsof ik in shocktoestand was."

Lees ook: Chantal Bles deelt emotioneel bericht over dochtertje Jada

Uitzaaiingen

Het was een klap in het gezicht van Chantal en haar man Robert Doornbos. En om het nog eens erger te maken, kwamen ze er de volgende dag achter dat er uitzaaiingen waren gevonden in Jada's longen en holle ader. Hun dochter zou vervolgens een jaar lang chemo krijgen en vlak voordat ze haar eerste bestraling onderging, beviel Chantal haar tweede kindje Josh ter wereld.

Het moge duidelijk zijn: het was een heftige periode voor het koppel, want het gevoel van blijschap veranderde snel weer in paniek. Ze wilde er elke dag voor Jada zijn, maar tegelijktijd had haar pasgeboren kind Josh ook zorg nodig. Het eerste half jaar besloot Chantal daarom haar moeder op haar zoontje te laten passen.

Inmiddels geniet het gezin volop van elkaar. Jada kreeg begin dit jaar het goede nieuws kankervrij te zijn en mocht eindelijk met haar ouders en broertje mee naar huis.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR, Instagram