Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie Plessen verklapt haar work-outregime

Altijd willen weten hoe Nikkie Plessen aan haar platte buik komt? De presentatrice geeft eindelijk het antwoord op deze...

Nikkie Plessen verklapt haar work-outregime

Altijd willen weten hoe Nikkie Plessen aan haar platte buik komt? De presentatrice geeft eindelijk het antwoord op deze prangende vraag.

“Doordeweeks zet ik de wekker om zeven uur om een rondje Vondelpark te rennen. Dat is geen hele marathon, 3,8 kilometer om precies te zijn, maar je bent wel in beweging.” Met een vakantie op Ibiza in het vooruitzicht heeft manlief Sander zich aangesloten bij Nikkie.

Push-ups en new jacks

Behalve hardlopen heeft Nikkie daarom wat oefeningen aan het work-outregime van toegevoegd. “Op een bankje doen we push-ups om lubberende bovenarmen bij het zwaaien te voorkomen. Daarna gaan we aan de squats, burpees en new jacks op het gras en sprinten van de ene boom naar de andere. En we trekken ons op aan het klimrek in de speeltuin.”

Naast sporten let Nikkie ook goed op haar eetpatroon. “Zomers leef ik vooral op fruit en salades. In de winter vind ik dat lastiger, omdat ik dan liever stamppot boerenkool opschep.” Maar zodra Nikkie op vakantie is, sport ze niet en eet ze ook alles waar ze trek in heeft. Ook wel fijn om te horen toch?