Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Olcay Gulsen wil graag moeder worden

Olcay Gulsen heeft rammelende eierstokken. Het begint te kriebelen bij de modeontwerpster, ze wil moeder worden. “Zelf z...

Olcay Gulsen wil graag moeder worden

Olcay Gulsen heeft rammelende eierstokken. Het begint te kriebelen bij de modeontwerpster, ze wil moeder worden. “Zelf zou ik een soort nomadenkindje krijgen, dat met me meereist”, vertelt ze in Grazia.

“Zo’n werelds jongetje of meisje”, droomt Olcay hardop. Wel zou ze een nanny willen, zodat het haar kindje aan niets ontbreekt. “Het lijkt me geweldig als mijn kinderen meerdere talen leren spreken, dus dan wil ik ook een Chinese nanny. Hoe cute is dat?”

De eigenaresse van modemerk SuperTrash vindt het niet vanzelfsprekend dat de vrouw altijd maar haar leven verandert zodra er kinderen komen. Ze ziet het dan ook helemaal voorzich dat haar verloofde, ex-voetballer Edgar Davids, fulltime gaat vaderen.

“Het liefst wil hij vijf kinderen. Nou ja, laten we met één beginnen. Dan zien we wel waar het schip strandt.”

Het was niet altijd haar droom om moeder te worden, bekent ze: “Vroeger dacht ik daar ingewikkeld over, wilde ik mijn leven niet veranderen. Maar na mijn dertigste kreeg ik de kriebels. Het gevoel dat je best moeder zou willen worden.” (MB)

Lees het hele interview deze week in Grazia.