Lieke van Lexmond alleen op vakantie

Er is helemaal niets mis mee om alleen op vakantie te gaan. Neem bijvoorbeeld Lieke van Lexmond. Zij ging in haar eentje...
Lieke van Lexmond alleen op vakantie

Er is helemaal niets mis mee om alleen op vakantie te gaan. Neem bijvoorbeeld Lieke van Lexmond. Zij ging in haar eentje naar Thailand en kan het iedereen aanraden, zegt de presentatrice in het AD.

“Ik ben in mijn eentje naar Thailand gegaan. Heerlijk in mijn uppie, om echt even tot mezelf te komen. Voordat ik vertrok, vond ik het eerlijk gezegd best wel spannend, maar eenmaal daar heb ik dat geen moment meer ervaren. Ik heb een leven waarin ik vaak veel mensen om mee heen heb en waarin veel mensen op me afkomen. Juist daarom is het fijn om op een plek te zijn waar niemand je kent. Ik kan het ook iedereen aanraden een keer alleen op vakantie te gaan.”

De tien dagen in het Aziatische land kon Lieke goed gebruiken. De 30-jarige RTL-ster heeft een drukke periode achter de rug en er ligt een volle agenda voor haar klaar. Ook op liefdesgebied heeft ze een turbulente tijd achter de rug na het stranden van haar relatie met Jurriaan Oerlemans.

“Iedereen wil dat ik een uitspraak doe over Jurriaan en mij, maar daar heb ik helemaal geen behoefte aan. Ik voel me goed en ben lekker bezig met mijn werk. Dat is veel belangrijker op dit moment.”

Bron: BuzzE / Beeld: Getty Images

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30d95c2c02e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });