Video: Grazia Fashion Bloggers Masterclass

Afgelopen zaterdag was de tweede editie van Grazia’s Fashion Bloggers Masterclass. Dit keer in samenwerking met Windows...

Lees ook

Afgelopen zaterdag was de tweede editie van Grazia’s Fashion Bloggers Masterclass. Dit keer in samenwerking met Windows 8. Tientallen geïnteresseerden luisterden met groot enthousiasme naar de verhalen van blogsters Sabrina Meijervan AfterDRK en Anna Nooshin van NSMBL.

“Als je niet met een lach naar je werk gaat, moet je een andere baan zoeken”, “If you can dream it, you can do it!”, “Willing is not enough, you must do!” en “If you do not step forward, you will always be in the same place” waren een aantal inspirerende slogans die de dames de gelukkige aanwezigen meegaven. Daarnaast vertelden ze over de ins en outs van hun succesvolle blogs.

Digital/Social Media-consultant Polle de Maagt vulde hen aan met de technische aspecten van het vak en liet zien hoe hij de techniek voor zich laat werken. Toch spoorde ook híj aan om “minder te babbelen en vooral meer te doen”, het liefst binnen achtenveertig uur. Met een berg motivatie en een goed gevulde goodiebag verliet iedereen The Dylan. (JvH)

Bekijk ook onderstaande video voor een sfeerimpressie.

Laatste nieuws

Zie ook