Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim-Lian is niet altijd die blije meid

Kim-Lian van der Meij heeft een blij imago. Toch is dat niet altijd terecht, geeft ze deze week toe in Grazia. “Maar wei...

Kim-Lian is niet altijd die blije meid

Kim-Lian van der Meij heeft een blij imago. Toch is dat niet altijd terecht, geeft ze deze week toe in Grazia. “Maar weinig mensen kennen de échte Kim-Lian. Ik zet nu mijn beste beentje voor, maar kan heel vaak bloedchagrijnig zijn. Ik ben niet altijd die blije meid.”

“Het komt ook door de rollen die ik speel”, vervolgt ze. “Ik ben meestal de gezellige huppelkut, nooit de heks. Mijn grote ambitie is om nog eens een serieuze film te maken. Iets heel anders.”

De broek aan

De musicalster en presentatrice is al tien jaar samen met haar vriend Daniël. Ze vertelt dat ze geen beste huisvrouw is. “Ik kook bijvoorbeeld niet. Dat doe ik gewoon niet, punt. Daan kan dat veel beter.”

“Ik speel weleens dat ik onderdanig ben, puur om Daniel te sarren zodat ie boos wordt en ik me even lekker het vrouwtje voel. Maar in onze relatie heb ik de broek aan. Al is hij het ergens niet mee eens, dan drijf ik toch mijn zin door.”

Goudeerlijk

“Zo rustig en stabiel als hij is, zo onvoorspelbaar ben ik. In dat opzicht vullen we elkaar perfect aan. Toch is Daan geen watje ofzo. Hij durft me echt tegengas te geven. Hij is goudeerlijk en al doet het soms pijn wat hij zegt, door hem leer ik heel andere kanten van mezelf kennen”, aldus Kim-Lian.

“Hij is het meest pure mens dat ik ken. Erg prettig wanneer je zoals ik in een wereld zit waarin je wordt omsingeld door nepheid.”

Lees het uitgebreide interview met Kim-Lian deze week in Grazia.

Beeld: ANP