Kim-Lian van der Meij wil geen musicals meer

De zwangere Kim-Lian van der Meij weet precies wat ze wil. Haar rol als prinses Fiona in de musical Shrek tot een succes...
Kim-Lian van der Meij wil geen musicals meer

De zwangere Kim-Lian van der Meij weet precies wat ze wil. Haar rol als prinses Fiona in de musical Shrek tot een succesvol einde brengen, bevallen van haar derde kindje en een televisiecarrière. “Even geen musical meer”, zegt ze in het AD.

“Ik heb bedacht dat ik mij na de bevalling wil focussen op televisie. Even geen musical meer, maar mezelf ontwikkelen met presenteren. En het kriebelt ineens dat ik wil acteren voor de camera. In een komedie of juist een serieuzere rol. Nu ik twee kinderen op de wereld heb gezet, vind ik dat ik de bagage heb die daarvoor nodig is.”

Kim-Lian verlengt vandaag haar contract bij de AVRO, waardoor ze exclusief verbonden is aan de omroep. “Ik heb een aanbod gekregen over te stappen. Ik wil niet uit de doeken doen naar welke zender, maar het is er in ieder geval één waar op dit moment heel veel gebeurt en waar veel verandert. Ik vond dat te onzeker. Bovendien, tussen de AVRO en mij is een soort liefde ontstaan.”

En ze weet ook al wat ze in de toekomst zou willen bij de AVRO. “Ik blijf Junior Dance doen samen met Ewout Genemans en de Musical Sing-a-Long. Maar ik wil zelf meer de human interest kant op. Wat ik precies ga doen, is nog niet helemaal duidelijk. Een programma als Obese zou ik fantastisch vinden.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6be1710596f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });