Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kardashian clan komt op voor moeder Kris

De Kardashian sisters hebben woest gereageerd op de zogenaamde dagboeken van hun overleden vader Robert Kardashian sr. D...

Kardashian clan komt op voor moeder Kris

De Kardashian sisters hebben woest gereageerd op de zogenaamde dagboeken van hun overleden vader Robert Kardashian sr. De dagboeken zouden aan In Touch magazine zijn verkocht door Robert Kardashians weduwe, Ellen Kardashian. Maar volgens Kim en Khloe is er niets waar van wat er in de dagboeken staat. Ze zijn woedend en reageren zich af op Twitter. Khloe noemt Ellen zelfs een piece of trash die het niet waard is de naam Kardashian in de mond te nemen. Ook Kim is boos en noemt de weduwe van haar vader wanhopig en beschuldigt haar ervan alleen uit te zijn op geld.

In Touch magazine had namelijk de hand weten te leggen op zogenaamde dagboeken van de in 2003 overleden Robert Kardashian. Hierin zou staan dat Kris Jenner, de ex-vrouw van Robert, Kim ernstig mishandelde en verwaarloosde. Ook zou ze Kourtney, Kim and Khloe dagenlang op jonge leeftijd alleen thuis laten, zonder ook maar naar ze om te kijken. (CCA)

Bron: In Touch – Beeld:Getty Images