Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Taylor Swift koopt geen huis wanneer ze verliefd is!

Afgelopen week was Taylor te gast in de Spaanse TV show El Hormiguero, waar ze inging op een paar geruchten over haar li...

Taylor Swift koopt geen huis wanneer ze verliefd is!

Afgelopen week was Taylor te gast in de Spaanse TV show El Hormiguero, waar ze inging op een paar geruchten over haar liefdesleven.  Zo zou ze vóór haar break-up met Harry Styles, lid van de boyband One Direction, hebben gekeken naar huizen in London. Dit om zo dicht mogelijk bij Harry te kunnen zijn, aangezien hij daar ook een mooi optrekje heeft.

‘’De pers denkt altijd dat ik meteen als ik een jongen leuk vind, het huis naast de zijne koop’’, aldus de blonde country zangeres. Maar volgens Taylor is dat helemaal niet waar. Het heeft even geduurd voordat ze zich niet meer zoveel aantrok van wat er allemaal over haar wordt geschreven. ‘’Ik moest stoppen met het lezen van gossip. Het deed me teveel pijn dat mensen onwaarheden over me schrijven terwijl ze me niet eens persoonlijk kennen’’, bekent Taylor.

Verder zei ze ook nog dat ‘’wanneer een relatie voorbij is, het dan ook écht voorbij is’’. Maar of dat voor Taylor en Harry in de praktijk ook echt zo werkt, moeten we nog meemaken. Ze zullen dit weekend waarschijnlijk allebei aanwezig zijn bij de NRJ Music Awards in Cannes, Frankrijk. Er wordt al volop gespeculeerd over een mogelijke verzoening. (CCA)