Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waldemar Torenstra houdt relatie spannend

In de nieuwe serie Divorce speelt Waldemar Torenstra een gescheiden man. In het echte leven is hij echter samen met pres...

Waldemar Torenstra houdt relatie spannend

In de nieuwe serie Divorce speelt Waldemar Torenstra een gescheiden man. In het echte leven is hij echter samen met presentatrice Sophie Hilbrand. Volgens de acteur is hij ‘mega tevreden’ met zijn vriendin. Om dat zo te houden, zorgt hij ervoor dat hij spanning en romantiek in zijn relatie houdt, zo vertelt hij tegen het AD.

“Je wilt niet alleen getrouwd zijn met de moeder van je kinderen, maar ook met een lekker wijf”, zegt hij. “Samen zijn, elkaar herinneren aan waarom je elkaar in de eerste plaats leuk vond”, dat is belangrijk, weet de 38-jarige acteur. “Daarom gaan we met zijn tweeën in een mooi hotel in Amsterdam zitten.”

Toch kan hij zich wel inleven in zijn nieuwe rol. “Ik kan me theoretisch voorstellen dat je in de toekomst wakker wordt en dat je het anders wilt, zoals die gasten in Divorce. De gedachte van een minnares erbij is best geil, maar het idee dat ik nog een vrouw aandacht en gezelligheid moet geven: geen haar op mijn hoofd.”

Waldemar en Sophie zijn samen sinds 2006 en zijn trotse ouders van dochter Robin (3) en zoon Ravi (8 maanden). (LS)

Bron: BuzzE – Beeld: ANP