Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blog: Wonderproduct CC Cream

Het wonderproduct van het afgelopen jaar was met recht de BB Cream. En oeh, wat smulden we van de fijne textuur, verzorg...

Blog: Wonderproduct CC Cream

Het wonderproduct van het afgelopen jaar was met recht de BB Cream. En oeh, wat smulden we van de fijne textuur, verzorgende eigenschappen en lichtweerkaatsende pigmenten (plus de complimentenstroom, die daarmee op gang kwam). Hoewel BB een vaste plek op menig gezicht heeft veroverd, is het zus CC die er nog een schepje bovenop doet.

C what?CC, wat staat voor Color and Care (of Color and Correct) laat zich nog het best omschrijven als de overdreven ambitieuze zus van BB, die in alles uitblinkt en net nog wat meer diepgang heeft, door nog dieper in te spelen op de huidtonen.Ideaal voor veeleisende beautista’s die verschillende huidissues willen aanpakken met slecht één product.

It’s a kind of magicHoewel de CC in Azië en in de States reeds een begrip is, moesten wij nog even wachten voordat de eerste tubes op Nederlandse bodem landden. En het was het wachten waard. L’ Oréal Paris bijt het spits af met Nude Magique CC Cream in twee varianten, anti-vermoeidheid en anti-roodheid.

Geheime formuleVolgens Xavier Blin, International Director of Development bij L’Oréal Paris, zit de kracht van de twee CC’s ‘m in de verzorgende en resultaatgerichte textuur. De CC’s bevatten pigmenten, die subtiel schaduwen op de huid corrigeren terwijl ingekapselde pigmenten tijdens het aanbrengen direct een perfecte teint tevoorschijn toveren. Xavier: ”Het is alsof de huid wordt gereset naar de natuurlijke oorsprong.”In dat geval druk ik graag op het resetknopje.

L’Oréal Paris, Nude Magique CC Cream, anti-vermoeidheid en anti-roodheid (€13,99)

Binnenkort nog naar New York of Tokio? Neem de Chanel CC Cream mee als souvenir, want die is hier voorlopig nog niet te koop. Blikken zullen groen zien van jaloezie, terwijl jouw teint of course straalt zoals het CC (en Coco Chanel – what’s in a name?) betaamt.