Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kelly Osbourne: ‘Ze vinden me nog steeds dik’

Kelly Osbourne (28) snapt er niks van. Ze is slanker dan ooit en toch krijgt ze nog vaak kritiek op haar uiterlijk. “Men...

Kelly Osbourne: ‘Ze vinden me nog steeds dik’

Kelly Osbourne (28) snapt er niks van. Ze is slanker dan ooit en toch krijgt ze nog vaak kritiek op haar uiterlijk. “Mensen noemen me nog steeds dik”, klaagt ze in het Britse blad Fabulous.

In 2009 deed Kelly mee aan het programma Dancing with the Stars en viel maar liefst 30 kilo af. Door gezond te blijven eten en te leven, bleef ze op gewicht. “Ik ben slanker en gezonder dan ooit. Ik heb een heel gemiddelde kledingmaat en toch zijn er nog steeds mensen die me dik noemen.”

Gelukkig heeft ze al iemand gevonden met wie ze oud wil worden, namelijk Matthew Mosshart. “Hij is geweldig. Ik denk dat ik nu pas weet hoe echte liefde voelt. We hebben het echt heel leuk.”

De twee ontmoetten elkaar op de bruiloft van Kate Moss, maar aan trouwen en kinderen denkt het stel voorlopig niet. “Ik ben er nog niet aan toe om moeder te worden. Ik ben nog niet volwassen genoeg. Als ik kinderen krijg, wil ik er honderd procent klaar voor zijn.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images