Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins and outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins and outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Anna Kendrick en Rebel Wilson in Pitch Perfect 3

Jááá, hier worden wij blij van. We wisten al dat Pitch Perfect een derde opvolger kreeg, maar nu is ook bevestigd dat hoofdrolspelers Anna Kendrick en Rebel Wilson zullen terugkeren. Dat bevestigde filmstudio Universal. De bekendmaking komt vlak nadat Pitch Perfect 2 in de bioscoop het record brak voor best verdienende filmmusical aller tijden. Pitch Perfect 3 moet op 21 juli 2017 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Eerder deze maand gingen de geruchten al over een derde Pitch Perfect-film. Regisseur Elizabeth Banks, die ook terugkeert als producent, meldde toen aan Access Hollywood dat het verleidelijk was om verder te gaan met de filmserie. "We denken er serieus over na. We zouden graag nog meer tijd doorbrengen met deze karakters waarop iedereen zo verliefd is geworden."

2. Film over Beverly Hills 90210

Jááá, nog meer leuk filmnieuws! Lifetime gaat het verhaal over de cast van de tv-serie Beverly Hills 90210 verfilmen. Dat meldt The Hollywood Reporter. De film past in de serie waarin verhalen worden verteld rond de onstuimige levens van en ruzies tussen de acteurs van een beroemde tv-serie. Vorig jaar verscheen The Unauthorized Saved By The Bell Story en momenteel staat The Unauthorized Full House Story op stapel. The Unauthorized Beverly Hills 90210 Story wordt de derde film in de reeks. De film zal inzoomen op de eerste vier seizoenen van de tienerserie uit de jaren negentig die onder meer Luke Perry, Jason Priestly en Shannen Doherty beroemd maakte. De onenigheid tussen de cast en producenten en de dreiging dat de show geannuleerd zou worden staan centraal in het verhaal. Wij verwachten véél sensatie à la Hollywood.

3. Kelly Osbourne gebeten door giftige spin

Jikes! Kelly Osbourne is voor de tweede keer gebeten door een giftige spin. Dat vertelt ze op Instagram. Kelly fotografeerde haar bloed dat door de dokter in zeven ampullen werd gestopt. "Ik ben in mijn nek gebeten door een giftige spin. Alweer! Kijk hoeveel bloed ze af moesten nemen!", schrijft ze bij de foto. Op een andere foto is ze te zien met een rode plek in haar nek. De realityster zei verder niets over de toedracht van het spinnenincident. Toen ze vorig jaar voor het eerst gebeten werd kon ze haar pijn moeilijk omschrijven. "Ik heb er geen woorden voor hoeveel pijn een spinnenbeet in je gezicht doet", meldde ze toen. "Plus een grote injectie in mijn kaak..."

I got bit on my neck by a poisonous spider again!!!! Look how much blood they had to take!!!

A photo posted by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Bron: ANPBeeld: Instagram, Getty Images