Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexandra loves: ? “Goud op haar huid”

Hierbij een geoliede tip voor diegene die nog op vakantie gaan. Deze zomer is olie het toverwoord. Zelden heb ik zoveel...

Alexandra loves: ?  “Goud op haar huid”

Hierbij een geoliede tip voor diegene die nog op vakantie gaan. Deze zomer is olie het toverwoord. Zelden heb ik zoveel mooie oliën voorbij zien komen. Niet alleen je huid maar ook je haar heeft bescherming nodig op het strand. Zon, zee en chloor beschadigen het haar, met droge en breekbare lokken tot gevolg.

Om te voorkomen dat we aan het einde van de zomer met een bosje touw te kampen krijgen, is het van groot belang om het haar met de juiste producten en behandelingen te verzorgen. Een olie houdt tevens pluis in bedwang en geeft dat heerlijke luxe gevoel. Het maakt huid en haar zijdezacht en laat een mooie glans na. En wie wil er nu niet met mooie gezonde en glanzende haren de zomer tegemoet gaan?

Ik heb mijn 5 favoriete oliën op een rijtje gezet:

Schwarzkopf Oil Miracle Finishing treatment. Je haar kan tijdens een vakantie met zeewater en chloor wel een oppepper gebruiken. Schwarzkopf heeft een range haaroliën uitgebracht die het haar voeden. Ik ben fan van de Finishing Treatment. Het bevat een lichtgewicht siliconenolie gecombineerd met zonnebloem en arganolie.

 

BodyShop Moringa Beautitying Oil. Geschikt voor het lichaam, gezicht en haar. Je huid voelt zijdezacht aan dankzij de melange van lichte noten-oliën.

 

 

L’ Oreal Professionnel Mythic Oil. Deze olie zorgt ervoor dat het haar langdurig in model blijft zitten. Het haar wordt zacht en soepel en geeft glans aan, zonder het haar te verzwaren.

John Frieda Frizz Ease hair Thermal Protection Serum. Dit serum verlost je direct van pluis en droge punten. Heel fijn in gebruik en plakt niet.Perfect voor als je een verslaving voor de föhn of steiltang hebt ontwikkeld. De must have voor treated hair.

Vichy Nutriextra Extraordinary Oil. Deze olie is zowel geschikt voor het lichaam, gezicht als de haren. Het is de eerste lichaamsolie die tegelijk droog aanvoelt en diepgaand voedt. Ideaal om het zomerse gevoel langer vast te houden. De geur is geweldig door de toevoeging van klein beetje amandel.

 

Schwarzkopf Oil Miracle Finishing treatment  € 18,95

BodyShop Moringa Beautitying Oil € 9

L’ Oreal Professionnel Mythic Oil  € 19,95

John Frieda Frizz Ease hair Thermal Protection Serum € 13,99

Vichy Nutriextra Extraordinary Oil € 14,95