Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Triggerfinger op laatste dag Pinkpop 2013

AMSTERDAM - Alt-J, Green Day, Die Antwoord, Ben Howard, Triggerfinger, The Vaccines, Blaudzun, Kensington, Lianne la Ha...

Triggerfinger op laatste dag Pinkpop 2013

AMSTERDAM - Alt-J, Green Day, Die Antwoord, Ben Howard, Triggerfinger, The Vaccines, Blaudzun, Kensington, Lianne la Havas en Grouplove spelen op de laatste dag van Pinkpop 2013. Dat maakten festivalbaas Jan Smeets en 3FM-dj Giel Beelen woensdag in Paradiso bekend tijdens de officiële presentatie van de line-up.

Op de eerste dag van de 44e editie van het popfestival staan onder anderen The Killers, Queens of The Stone Age, The Script, Kodaline, Andy Burrows, Netsky, Jimmy Eat World, Handsome Poets en Paramore op het programma.

Kings of Leon, 30 Seconds to Mars, The Gaslight Anthem, Graveyard, Miles Kane, Ellie Goulding, C2C, Douwe Bob, Fun, Phoenix, Passenger en The Opposites treden op de tweede festivaldag op in het Limburgse Landgraaf.

Pinkpop vindt deze zomer plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni. Net als in 2008 en 2010 niet tijdens de Pinksterdagen. Als Pinksteren te vroeg in het jaar valt, wijkt het festival af van zijn traditionele weekend.

Zaterdag om 10.00 uur gaan de kaarten voor Pinkpop 2013 in de verkoop.