Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

10 celebs zonder make-up!

De natural look mag dan helemaal hot zijn, met helemaal geen make-up kun je ook behoorlijk de mist in gaan. Neem bijvoor...

10 celebs zonder make-up!

De natural look mag dan helemaal hot zijn, met helemaal geen make-up kun je ook behoorlijk de mist in gaan. Neem bijvoorbeeld deze tien celebs, zou jij ze nog wel herkennen op straat? Deze foto’s vormen het keiharde bewijs dat veel beroemdheden niet zonder de poederdoos kunnen.

Neem om te beginnen Kristen Stewart. De actrice ziet er behoorlijk bleek en onverzorgd uit zonder make-up. Hetzelfde geldt voor Lana Del Rey, maar dat is ook niet vreemd als signature look bestaat uit dikke eyeliner, veel mascara en knalrode lippenstift.

Olivia Wilde zouden wij ook niet herkennen zonder make-up. De sexy blik van de actrice is ver te vinden zonder de juiste oogmake-up. Het toppunt van de celebs is Madonna. Ze probeert haar gezicht te maskeren met een pet, maar de zangeres heeft inderdaad een laagje make-up nodig voordat ze de deur uit gaat.

Beyoncé daarentegen heeft de poederdoos niet nodig. Zij kan prima zonder make-up de deur uit met haar perfecte huid en mooie bos krullen.

Claire Danes

Beyoncé

Eva Mendez

Jennifer Lopez 
Katie Holmes
Kristen Stewart
Lana Del Rey
Madonna
Olivia Wilde
Natalie Portman
Bron beeld: Getty Images