Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

‘Ex-vrouw Tiger Woods verliefd op miljonair’

Elin Nordegren heeft een nieuwe liefde. De ex-vrouw van Tiger Woods is al een poosje aan het daten met een schatrijke st...

‘Ex-vrouw Tiger Woods verliefd op miljonair’

Elin Nordegren heeft een nieuwe liefde. De ex-vrouw van Tiger Woods is al een poosje aan het daten met een schatrijke steenkoolmagnaat, zeggen insiders tegen New York Post. De romance tussen Elin (33) en haar twintig jaar oudere vlam Chris Cline zou rond de kerstdagen zijn begonnen.

Het nieuws komt enigszins als een verrassing, want twee maanden terug schreef The National Enquirer nog dat Tiger zijn ex, met wie hij bijna zes jaar getrouwd was, dolgraag terug wilde.

Het Amerikaanse roddelblad wist zelfs te melden dat de losbandige golfer haar opnieuw ten huwelijk had gevraagd. Tiger zou bereid zijn geweest in de huwelijkse voorwaarden te laten opnemen dat ze maar liefst 200 miljoen dollar zou krijgen als hij weer buiten de pot zou pissen.

Tiger en Elin gingen in augustus van 2010 uit elkaar, omdat pijnlijk duidelijk werd dat de sporter zijn vrouw meerdere keren had bedrogen. Toch leek het erop dat alles weer koek en ei was toen ze vorige maand samen met hun twee jonge kinderen op een sportevenement werden gezien.

Chris Cline, vader van vier kinderen, is twee keer eerder getrouwd geweest. Hij heeft een geschat vermogen van omgerekend ruim 920 miljoen euro. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images