Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mila Kunis gezicht van juweliersbedrijf

Mila Kunis wordt het gezicht van juweliersbedrijf Gemfields. De 29-jarige actrice zal het bedrijf, dat bekend staat om z...

Mila Kunis gezicht van juweliersbedrijf

Mila Kunis wordt het gezicht van juweliersbedrijf Gemfields. De 29-jarige actrice zal het bedrijf, dat bekend staat om zijn morele manier van mijnbouw, gaan promoten nadat ze onder de indruk raakte tijdens een recent bezoek aan een van de mijnen in Afrika.

Mila verklaarde tegenover ETonline.com: “Ze hebben zo veel eer in hun werk en ze zorgen bijzonder goed voor hun medewerkers. Dat is zo belangrijk. Ik heb een keer eerder een product gepromoot waar ik niet achter stond, maar na mijn bezoek aan Afrika ben ik trots onderdeel uit te maken van de Gemfields-familie.”

Gemfields heeft zijn hoofdkwartier in Londen en is gespecialiseerd in het delven en verkopen van smaragd. “Ze zijn oprecht en hebben echt liefde voor de gemeenschap. Ze bouwen scholen en leren mensen om groente te verbouwen. Het klinkt wellicht ouderwets en simpel, maar hoe vaak zie je tegenwoordig nog een bedrijf dat zoveel tijd en geld besteed aan zijn personeel?” aldus Mila. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images