Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Syb van der Ploeg gestalkt door vrouwelijke fan

Zanger Syb van der Ploeg wordt al twee jaar gestalkt door een fan. Het gaat om een obsessieve vrouwelijke fan, die hem l...

Syb van der Ploeg gestalkt door vrouwelijke fan

Zanger Syb van der Ploeg wordt al twee jaar gestalkt door een fan. Het gaat om een obsessieve vrouwelijke fan, die hem lastig valt. De zanger heeft haar gestalk en gepest lange tijd getolereerd, maar afgelopen woensdag was de maat vol. Dit meldt RL Boulevard.

Woensdagavond trad Syb met zijn muziekgezelschap Motel Westcoast op in het Oude Luxortheater in Rotterdam, toen de vrouw de avond verstoorde. Zij bezoekt vaker optredens van Syb, maar nu ging ze volgens de zanger te ver. "Afgelopen woensdag heeft ze na de show zelfs fans bedreigd en geschopt. Hierop is ze door Syb en de tourmanager uit het pand verwijderd omdat er verder geen security aanwezig was die kon ingrijpen", vertelt zijn management.

"We gaan ons nu wel beraden over hoe we in de toekomst met deze situatie omgaan, zodat de echte fans en ook andere bezoekers weer van een fijne avond kunnen genieten", vervolgt het management.