Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Angelina Jolie en Madonna beëindigen ruzie

Angelina Jolie heeft haar eerdere bedenkingen over Madonna opzij geschoven. De verloofde van Brad Pitt heeft de Materia...

Angelina Jolie en Madonna beëindigen ruzie

Angelina Jolie heeft haar eerdere bedenkingen over Madonna opzij geschoven. De verloofde van Brad Pitt heeft de Material Girl afgelopen week opgebeld om haar steun uit te spreken voor Madonna's inzet voor onderwijs voor jonge meisjes in ontwikkelingslanden.

In het verleden bekritiseerde Angelina de adoptiemethoden van Madonna, maar de zangeres heeft een wit voetje gehaald bij actrice. Madonna kondigde aan een peperduur schilderij te verkopen, waarvan de opbrengsten gaan naar het bevorderen van onderwijs voor jonge meisjes in Pakistan en Afghanistan.

''Angelina heeft contact opgenomen met Madonna om haar steun uit te spreken voor Madonna's inspanningen. Dit is haar passie en ze is blij om te zien dat een andere grote celebrity zich ook inzet voor hetzelfde doel op zo'n publieke manier'', zegt een insider tegen Daily Mail.

Madonna is momenteel in Malawi met haar vier kinderen, de geadopteerde David Banda (7) en Mercy James (8) en haar biologische kinderen Lourdes (16) en Rocco (12). Eerder deze week was er nog kritiek op de wijze waarop Madonna te werk gaat in Malawi met betrekking tot het bouwen van nieuwe scholen.

 

 

 

Bron: BuzzE Beeld: Getty/Instagram