Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Usher hard aan het trainen voor filmrol

Usher gaat deze zomer hard trainen. Hij zal namelijk te zien zijn in een film over het leven van de bokser Roberto Duran...

Usher hard aan het trainen voor filmrol

Usher gaat deze zomer hard trainen. Hij zal namelijk te zien zijn in een film over het leven van de bokser Roberto Duran. De zanger kruipt voor de productie in de huid van één van Durans concurrenten, Sugar Ray Leonard. En daarvoor moet hij zo'n 9 kilo afvallen, laat hij aan Billboard.com weten.

Usher Terry Raymond IV, zoals zijn volledige naam luidt, zegt veel bewondering te hebben voor de bokser. "Hij was een hele beweeglijke man. De manier waarop hij in de ring bewoog. Ik denk dat mijn danskunsten mij wel zullen helpen om zijn bewegingen aan te leren", aldus de entertainer. "Ik ben al bezig om een vertrouwd gevoel te krijgen in de ring. Ik ben nu vooral aan het sparren."

"Ik wil graag net zo gepassioneerd en toegewijd zijn in het voorbereiden van de rol als dat hij was iedere keer als hij de ring instapte." De zanger heeft veel zin in de rol. "Ik ben klaar voor de uitdaging en ik kijk ernaar uit."

De film heet Hands of Stone. De filmopnamen beginnen in oktober. Ook Robert De Niro heeft een rol in de productie.

Bron: BuzzE Beeld: ANP / Getty